Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Gulaš
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Gulaš

SASTOJCI: 
* 1 kg luka (pola crvenog, pola bijelog)
* 0,7 kg - 1 kg goveđeg mesa 
* približno 1 dcl maslinovog ulja
* 5 češnja češnjaka
* 2 lovorova lista 
* 1 žlica majorana 
* 1 žlica origana
* 1 mala žličica timijana 
* sol 
* 1 žličica papra 
* 2 žlice crvene mljevene paprike 
* 1 mala žličica kurkume 
* 1 žlica pasirane rajčice
* 2 žlice brašna

OPIS POSTUPKA: Goveđe meso narežemo na velike kocke. Luk ogulimo i malo sitnije narežemo (od kada imam štapni mikser Braun ga s njim usitnim - na sporoj brzini da ne usitni luk do kraja). U velikom loncu zgrijem ulje i onda dodamo luk. Pečemo ga toliko dugo dok ne dobije žutu boju (ne smije biti smeđa). Dodamo meso, promiješamo i popečemo da meso pusti vlastiti sok. Kada tekućina ishlapi dodamo još češnjak, lovor, majoran, origano i timijan. Malo popečemo i dodamo od jednom još pasiranu rajčicu, papriku, kurkumu i brašno. Dobro promiješamo i popečemo da dobijemo homogen umak. Prelijemo s vodom (još bolje je s goveđom juhom). Posolimo, dodamo papar, promiješamo i polako kuhamo 2 do 3 sata, ovisi od toga kakvo meso imamo. Za vrijeme kuhanja polako promiješamo i dodajemo vodu prema potrebi. 

VRIJEME PRIPREME: 3 h
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10290304
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem