Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Egzotična piletina s rezancima i salatom

SASTOJCI:Eksotičen-piščanec-z-rezanci-in-solato-320x250
Umak:

*par listova svježeg korijandera (ja sam ga našla v InterSparu)
*malo svježeg čilija (ili prstohvat čilija u prahu)
*3 žlice kikirikijevog maslaca
*1/2 žlice sojinog umaka
*2 cm đumbira (ili prstohvat đumbira u prahu)
*1 limeta

Piletina:
*500 do 600g pilećih prsa

Rezanci:
*250g srednje debelih rezanaca
*100g nesoljenih indijskih oraščića
*1 mali crveni luk ili polovica velikog
*par listova svježeg korijandera
*1 žlica sojinog umaka
*1/2 limete
*1 žličica sezamovog ulja
*1 žličica ribljeg umaka (možete i bez toga)
*1 žličica tekučeg meda

Salata:
*glavica zelene solate
*himalajska sol
*bučino ulje

OPIS POSTUPKA:
Umak: sve sastojke promiješamo skupa u multipraktiku ili smoothie-makeru. Korijandar dodamo s stablom, iscijedimo limetin sok i naribamo koricu i sve skupa promiješamo.
Piletina: piletinu narežemo na male komadiće i mariniramo ga u polovici umaka cca 15 minuta. Nakon toga ga ispečemo na tavi ili na žaru.
Rezanci: rezance skuhamo i prelijemo s umakom kojeg napravimo tako da u multiraktiku ili smoothi-makeru narežemo luk, korijandar, sojin umak, limetin sok, sezamovo ulje i riblji umak. Indijske oraščiće zdrobijemo i polako ih popečemo, na kraju dodamo još žličicu meda koji se polako mora otopiti. Tjestenine posujemo s popečenim indijskim oraščićima.
Salata: salatu operemo i narežemo. Možemo soliti, dodati ulje i nekoliko kapljica limete (umjesto octa).

VRIJEME PRIPREME: 1 h
RECEPT PRIPREMILA:
Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10272464
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem