Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Domaći Milch Schnitte
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Domaći Milch Schnitte

Vrlo poznata dječja slastica Kinder Milch Schnitte u domaćoj izvedbi. Priprema je vrlo brza, jednostavna i rezultat je odličan zdrav desert. Bez grižnje savjesti ga možete ponuditi i svojoj djeci. 

SASTOJCI:
Biskvit: 

* 4 jaja 
* 4 žlice meda 
* 5 žlica 100 % kakaa 
* 5 žlica pirovog bijelog brašna 
Mliječna krema:
* 250 g mascarpone 
* 100 ml slatkog vrhnja 
* 1 žličica konjak glukomanana (može i bez njega, no tada je krema jače tekuća)
* 2 žlice meda 
* 1 velika žlica natrganog kokosa 

OPIS POSTUPKA: 
Biskvit:
 Žumanjke odvojimo od bjelanjaka. Bjelanjke stučemo u tvrdi snijeg. Žumanjcima dodamo med i miksamo s električnim mikserom toliko dugo, dok se masa ne poveća i dobijemo kremastu strukturu. Polako dodajemo kakao i brašno, te lagano promiješamo. Žlicu po žlicu dodajemo snijeg i miješamo sa žlicom ili lopaticom. Miješamo polako, ali dugo, kako bi dobili homogenu smjesu. Na veliki pleh stavimo pek papir i biskvit tanko razmažemo po papiru. Pečemo na 180 stupnjeva 6 minuta.

Krema: Dok se biskvit peče, pripremiti ćemo kremu. Vrhnje izmiksamo i pomiješamo ga s mascarpone sirom. Dodamo još konjak glukomanan, med i kokos, te promiješamo električnim mikserom na niskoj brzini. Biskvit ohladimo, prerežemo na pola i odstranimo s papira. Na jednu polovicu namažemo svu kremu i prekrijemo drugim dijelom biskvita. Pecivo je dobro odmah, ali je još i bolje ako ga na par sati ostavimo u hladnjaku.  

VRIJEME PRIPREME: 20 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 10326200
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem