Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

VIDEO: Domaća granola kokos

Granola je popularna mješavina za doručak sastavljena od različitih pahuljica i dodataka koje možemo dodati kako bi pripremili granolu po svom ukusu. Možemo upotrijebiti oraščiće, med , suho voće, komadiće čokolade, kokos koje zajedno s pahuljicama ispečemo u pećnici kako b granola postala hrskava. Granolu možemo kombinirati s mlijekom ili jogurtom ili čak za ukrašavanje poslastica.

SASTOJCI:domaca granola kokos
* 25ml kokosovog ulja
* 2 žlice kokosovog šećera
* 250g pirovih pahuljica
* 25g naribanog kokosa
* 25g kokosovog čipsa
* 50g goji bobica


OPIS POSTUPKA: U posudici ugrijemo kokosovo ulje i postupno dodajemo kokosovo šećer te pričekamo da se istopi. Za to vrijeme u drugoj posudi pomiješamo nariban kokos i pirove pahuljice. Kokosovo ulje prelijemo u u posudu sa suhim sastojcima i dobro promiješamo. Pahuljice jednakomjerno rasporedimo na vrući pekač. Pečemo 30 minuta na 140 stupnjeva. Pahuljice se brzo zapeku zato ih je tijekom pečenja potrebno više puta promiješati. Kada pahuljice dobiju smećkastu boju izvadimo ih iz pećnice. Zatim dodamo ostale sastojke: kokosov čips i goji bobice. Granolu miješamo dok se ne ohladi, a zatim ju stavimo u nepropusnu posudi kako bi što duže ostala hrskava.

VRIJEME PRIPREME: 45 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 12582912, emalloc: 10436304
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem