Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Domača čokoladna srca

SASTOJCI:Domača-čokolada-300x300
* 150 g bio kokosovog ulja
* 150 g bio kakao maslaca
* 50 g bio kokosovog brašna
* cimet
* agavin sirup
* BIO kakaova zrnca (2 žlice)
* po svom ukusu dodamo indijske oraščiće, goji bobice, kandirana naranča, orasi, grožđice….

OPIS POSTUPKA: kokosovo ulje i kakao maslac istopimo na laganoj vatri i pazimo da nam ne zagori. Dodamo kakao, cimet, agavin sirup, kokosovo brašno i mljevene indijske oraščiće. Dobro promiješamo. Prelijemo u modele i pričekamo da se ohladi. Kod prelijevanja pazite da se masa jednakomjerno rasporedi (posebno dodaci oraščići, naranča).

TRAJANJE PRIPREME: 30 minuta
RECEPT NAPISALA: Donatella Pečovnik

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10266912
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem