Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

VIDEO: Čufti u umaku od rajčice

Ćufti u umaku od rajčiceSASTOJCI: 
Umak:
* 1 žličica maslinovog ulja
* 1/3 narezanog luka
* 1 konzerva umaka od rajčice
* začini: ružmarin, bosiljak, himalajska sol, papar, čili (količine po osjećaju)
Ćufti:
* 200g mljevenog mesa (ja sam upotrijebila malo manje masno meso)
* 1 jaje
* 40g zobenih pahuljica
* začini po osjećaju: bosiljak, timijan, češnjak u prahu, himalajska sol, papar, čili

OPIS POSTUPKA: 
Umak:
1. Na maslinovom ulju popečemo luk do zlatno-smeđe boje.
2. Dodamo umak od rajčice i začine, onda umak kuhamo 20-30 minuta na umjerenoj vatri.
Ćufti:
1. Sve sastojke promiješamo, masu stavimo na 20 minuta u hladnjak – ako je masa prerijetka dodamo još zobene pahuljice.
2. Iz mase napravimo ćufte koje pečemo 25 minuta na 180 stupnjeva.
3. Preko ćufti prelijemo umak, dodamo malo naribanog sira i pečemo još dodatnih 10 minuta na 200 stupnjeva.

RECEPT PRIPREMILA: Malinca

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10273296
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem