Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Cannelloni sa sirom i špinatom

SASTOJCI:
* 1 paket cannellona (500 g), a može i svježa tjestenina u obliku listova za lazanje
* 500 g špinata
* 500 g svježeg sira
* 0,5 l mlijeka
* brašno
* sol
* papar
* muškatni oraščić
* maslinovo ulje
* maslac
* parmezan ili grana padano

OPIS POSTUPKA: Špinat oprati, osušiti i narezati te na malo maslinova ulja prodinstati dok ne provene i dodati sol, papar i muškatni oraščić. Špinat zatim umiješati u svježi sir te dodati parmezana ili grana padana po želji. Po potrebi dodatno začiniti, ali oprezno sa dodavanjem soli jer je i parmezan slan. Pripremimo bešamel umak sa mlijekom, brašnom i muškatnim orašćićem. Na tavici zagrijemo kockicu maslaca, dodamo brašna i polako dodajemo zagrijano mlijeko do željene gustoće. Bešamel pustimo da prokuha na laganoj vatri nekoliko minuta. Cannellone punimo sa smjesom svježeg sira i špinata te slažemo u vatrostalnu posudu u koju smo na dno ulili malo bešamela. Umjesto cannellona može se koristiti i svježe tijesto za lazanje, tada ga namažemo smjesom i zamatamo kao palačinke. Punjene cannellone prelijemo ostatkom bešamel umaka i preko njega naribamo ostatak parmezana. Pečemo u pećnici na 180° cca 30 min. 

VRIJEME PRIPREME:
 1 h
RECEPT PRIPREMILA: Iva Gašparović 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 10246624
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem