Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Tikvice s divljom rižom

SASTOJCI (za 2 osobi):bucke-z-divjim-rizem
* luk ili poriluk
* tikvica
* 2 mrkvi
* suncokretove sjemenke
* mozzarella ali obični sir
* sol, papar
* kurkuma, crvena paprika u prahu
* žličica kokosovog ulja
* zdjelica divlje riže

OPIS POSTUPKA:
Poriluk narežemo na tanke kriške. Tikvicu i mrkvu ogulimo i naribamo na kriške. Na kokosovom ulju popržimo poriluk, dodamo tikvicu i mrkvu te pečemo najviše 7 minuta. Solimo, paprimo, začinimo i pečemo još pola minute. Povrće stavimo u glinenu ili staklenu posudu i po želji pospite nariban sir ili mozzarellu. Potresemo sa suncokretovim sjemenkama i pečemo u pećnici na 180 stupnjeva 20 minuta. To vam može služiti kao glavno jelo, a možete i dodati na primjer divlju rižu, koju skuhamo u međuvremenu kad se peče povrće.

RECEPT PRIPREMILA: Neja Hafner
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 12582912, emalloc: 10245072
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem