Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Brzi rustikalni kruh

SASTOJCI:Brzi rustikalni kruh300x180
* 250 g zobenog brašna
* 250 g ječmenog brašna
* 1 ½ žličica sode bikarbone
* 1 žličica soli
* 3 žlice sjemenki suncokreta
* 1 žlica meda
* 3 žlice maslinovog ulja
* 450 ml jogurta


OPIS POSTUPKA: Brašno zajedno sa sodom prosijemo, dodamo sol, sjemenke suncokreta, med, potom jogurt te izmješamo, ne dugo jer duljom obradom postane žilavo.
Sve radimo jako brzo jer soda u dodiru s kiselinom počinje „raditi“ i što smo sporiji smanjujemo rahlost kruha.
Tijesto brzo prebacimo u kalup za i stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na 200° te pečemo 35-45 min. Pečenost provjerimo probadanjem drvenim štapićem.
Kruh iz kalupa istresemo na krpu te ga umotamo i pustimo da se ohladi.

VRIJEME PRIPREME: 10 min + vrijeme potrebno da se kruh ispeče
RECEPT PRIPREMILA: Romana Horvat

 
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10264336
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem