Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Brancin sa slatkim krumpirom

SASTOJCI: 
Riba:
* 1 veliki brancin kojeg narežemo na file ili 2 komada brancina koji su već narezani na file
* 1 žlica parmezana
* 1 žlica punozrnatih mrvica
* prstohvat ružmarina
* češanj češnjak
* 4 žlice maslinovog ulja
Prilog:
* 1 veliki slatki krumpir
* 1 mrkva 
* par komadića luka
* prstohvat himalajske soli

OPIS POSTUPKA: Riba: Nariban parmezan, mrvice i ružmarin promiješamo skupa. U toj mješavini paniramo file brancina kojeg popečemo na zgrijanom maslinovom ulju u kojeg smo prije toga narezali češanj češnjaka. Prvo pečemo po strani gdje je koža i nato još na drugoj strani. 
Prilog: Zgrijemo pećnicu na 175 stupnjeva. Mrkva i slatki krumpir ogulimo i narežemo na tanke komadiće. Pekač obložimo s papirom za pečenje, na njega položimo narezan slatki krumpir, mrkvu i luk. Pečemo cca 20 minuta – ovisi o pećnici. 

VRIJEME PRIPREME: 40 min 
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10198184
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem