Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Bounty kolač bez pečenja
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Bounty kolač bez pečenja

Božava li netko kokos? Njami, moje najdraže slastice su uvijek u kombinaciji čokolada - kokos. Bounty kolač je vrlo jednostavan i brz za pripremu, a rezultat je odličan.

SASTOJCI:

Tijesto od keksa:
* 300 g mljevenih integralnih keksa
* 60 g kakaa u prahu
* 3 žlice kokosovog ulja

Kokosova krema:
* 600 ml mlijeka (možemo upotrijebiti kravlje, biljno... no, najviše preporučujem kokosovo mlijeko)
* 90 g pirovog integralnog griza
* 100 g eritritola (sladilo bez kalorija)
* 200 g ribanog kokosa

Čokoladni preljev:
* 100 ml slatkog vrhnja
* 120 g tamne čokolade (ja sam koristila čokoladu u kapljicama, koja je zaslađena stevijom)

OPIS POSTUPKA:
Mljevene kekse, kakao i kokosovo ulje zgnjetemo rukama i rasporedimo po posudi za pečenje, te pritisnemo prstima. Koristila sam pekač približno 30 x 20 cm. Za pripremu kreme skuhamo griz u 600 ml mlijeka. Kuhamo ga približno 10 minuta, odnosno tako dugo dok se ne zgusne. U još vrući griz, dodamo eritritol i nariban kokos, te dobro promiješamo. Još vruću kremu rasporedimo po tijestu od keksa. Vrhnje zagrijemo i u njega stavimo tamnu čokoladu. Na sasvim niskoj temperaturi polako grijemo da se čokolada rastopi i nastane glatki preljev. Prelijemo ga po kremi i razmažemo. Kolač ostavimo sat ili dva u hladnjaku, da se sve skupa lijepo stvrdne.

VRIJEME PRIPREME: 10 minut
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 10427120
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem