Blitva s krumpirom
SASTOJCI:
* 4 veća krumpira
* 100g blitve
* 2 češnja češnjaka
* maslinovo ulje
* sol i papar po okusu
OPIS POSTUPKA:
1. Očistimo, ogulimo i narežemo krumpir na kocke.
2. Blitvu isperemo s tekućom vodom i narežemo ili natrgamo s rukama kao salatu.
3. Češnjak ogulimo i narežemo.
4. Krumpir stavimo kuhati u posoljenu vodu.
5. Dok kuhamo krumpir pripremimo još blitvu. U tavi zagrijemo maslinovo ulje i popečemo češnjak da lijepo miriši.
6. Dodamo blitvu i pustimo još 5-10 minuta.
7. Kada je krumpir kuhan odlijemo vodu i krumpir dodamo u tavu zajedno s blitvom.
8. Sve skupa promiješamo i pustimo još 5 minuta.
VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana
Komentari (0)