Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Biolada

SASTOJCI:
* otopljeno kokosovo ulje 8-10 žlica
* kakao prah  cca 125g  ili prah rogača ukoliko ne volite kakao (u tom slučaju može se kombinirati 2/3 kakaa i 1/3 rogača)
*  burbon vanilija prah (1 vrečica), može i ne mora
* korica neprskane naranače /limuna
* 1 žličica cimeta (najbolje cejlonski) u prahu, može se eksperimentirati s malo klinčica/ anisa u prahu)
* sirup agave ( cca 150 ml) ili rižin slad (može i ne mora u kombinaciji sa 10-tak kapi stevije)
* po želji žlica ruma za kolače ili rižinog mirina
* prstohvat soli
* lješnjaci ili bademi malo poprženi na suhoj tavi ( isjeckani na manje komadiće, a 4-5 u komadu)

OPIS POSTUPKA: 
1. Otopite kokosovo ulje ( stavite teglu u toplu vodu i pustite nekoliko minuta da se ulje otopi). Ostavite poklopac otklopljen kako ne bi nastao jak pritisak, pritom pazite da voda ne uđe u teglu
2.U zdjelu sa kakaom polako dodajte otopljeno ulje , sirup agave i ostale sastojke ( arome) po želji
3. Može se dodati malo zobenog vrhnja da se ublaži aroma kakaa
4. Kad je dobivena gusta smjesa, probajte da li vam je dovoljno slatko. Ukoliko ćete dodavati još agavinog sirupa, dodajte i žlicu kokos ulja.  A ako ćete dodati sirovog smeđeg šećera (žlicu ili dvije), tada nije potrebno dodavati ulje
5. Plitku škrovadu/tacnu/protvan (najbolje u  kalup za pečenje orahnjače) obložite papirom za pečenje te ravnomjerno ( uz pomoć žlice umočene u kokos ulje) rasporedite i poravnajte smjesu (debljine oko 1 cm), pokrijte je krajevima papira i stavite u hladnjak na nekoliko sati. Da biste dobiti čvrstu tablu Biolade, najbolje je pritisnuti jos jednim kalupom poviše i u taj kalup staviti nešto što će je još malo stisnuti ( npr. Staklenka meda)
6. Dobit ćete cca 400g biolade, one bez grižnje savjsti...Sugar and guilty free!

RECEPT PRIPREMILA: Ivana Cicarelli 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 12582912, emalloc: 10324976
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem