Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Bezglutenska piletina s keljem

SASTOJCI:
* 4 pileća batka
* glavica kelja
* maslinovo ulje
* začini (češnjak, majčina dušica, origano, bosiljak, sol, papar...)

OPIS POSTUPKA: Kelj narezati na rezance i na kratko popariti u slanoj vodi i procijediti. U drugoj posudi na maslinovom ulju popržiti prethodno začinjene pileće batake s obje strane i kad poprime boju dodati blanširani kelj, po potrebi još začiniti, ako nam godi dodati nekoliko žlica bijelog vina i još malo prokuhati. Na kraju dodati još dcl vrhnja za kuhanje kako bi se malo zgusnulo, ako postoji potreba za tim. Poslužiti toplo u zdjeli u kojoj se pripremalo. Dodatan prilog nije potreban, osim brda zelene salate! 

VRIJEME PRIPREME:
 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Suzana Botica 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10258976
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem