Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Beskvasni kruh od raženog brašna i sjemenki konoplje

SASTOJCI (za 1 srednji kruh):kruh
* 300 g raženog brašna
* 200 g integralnog pšeničnog brašna
* 350 ml jogurta
* 1 i 1/2 žličica sode bikarbone
* 1 i 1/2 žličica soli
* 50 g sezama
* 100 g neočišćenih sjemenki konoplje
* 100 g sunckokretovih sjemenki

PRIPREMA: U velikoj zdjeli pomiješajte suhe sastojke – brašno, sodu, sol i sjemenke. Zatim dodajte jogurt i zamijesite tijesto. Zbog korištenja sode, nemojte dugo mijesiti tijesto niti ga puštati da se diže. Čim dobijete homogenu smjesu, malo ju oblikujte i stavite u kalup ili pleh obložen papirom za pečenje. Kruh pecite oko 50 min na 200 stupnjeva. Kad ga izvadite, mokrim rukama “umijte” kruh i zamotajte ga u platnenu krpu.


AUTOR: Lana Mujičić (Le cheflja)

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10313128
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem