Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Beskvasni kruh od raženog brašna i sjemenki konoplje

SASTOJCI (za 1 srednji kruh):kruh
* 300 g raženog brašna
* 200 g integralnog pšeničnog brašna
* 350 ml jogurta
* 1 i 1/2 žličica sode bikarbone
* 1 i 1/2 žličica soli
* 50 g sezama
* 100 g neočišćenih sjemenki konoplje
* 100 g sunckokretovih sjemenki

PRIPREMA: U velikoj zdjeli pomiješajte suhe sastojke – brašno, sodu, sol i sjemenke. Zatim dodajte jogurt i zamijesite tijesto. Zbog korištenja sode, nemojte dugo mijesiti tijesto niti ga puštati da se diže. Čim dobijete homogenu smjesu, malo ju oblikujte i stavite u kalup ili pleh obložen papirom za pečenje. Kruh pecite oko 50 min na 200 stupnjeva. Kad ga izvadite, mokrim rukama “umijte” kruh i zamotajte ga u platnenu krpu.


AUTOR: Lana Mujičić (Le cheflja)

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar.

Top hitovi

Nedavno Pregledani Proizvodi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10623088
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem