Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Bademova panakota s malinama

Super osvježavajuća slastica s agar agarom i eritritolom (zaslađivač bez kalorija).

SASTOJCI: (za 4 porcije): 

* 100g oguljenih badema
* 1dl mlijeka
* 4g agar agara
* 70g eritritola (prirodni zaslađivač bez kalorija)
* 2,5dl vrhnja za šlag
* 300g malina ili drugog bobičastog voća
* 4 listića svježe metvice za ukrašavanje

OPIS POSTUPKA: Bademovo mlijeko: Bademe izmeljemo i prelijemo ih s 2 dl mlačne vode. Pustimo ih bar 15 minuta u vodi i onda ocijedimo kroz krpu ili sitno cijedilo.
Bademovo mlijeko čuvamo za sloj 2, mljevenim bademima dodamo 150g malina i 30g eritritola. Sve skupa smiksamo i sloj 1 je pripremljen.

Sloj 2: U šalici promiješamo mlijeko, eritritol i agar agar te sve skupa zavrijemo. Malo ohladimo i dodamo bademovo mlijeko i šlag iz slatkog vrhnja.
U šalice (najbolje staklene da se lijepo vidi) razdijelimo sloj 1, nato dodamo sloj 2 i na kraju ukrasimo sa svježim bobičastim voćem i listom svježe metvice.

Slasticu na bar 1 sat stavimo u hladnjak prije nego ju serviramo. 

VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Želiš poslati svoj recept?
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10295240
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem