Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Bademov - pirov kruh bez kvasca
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Bademov - pirov kruh bez kvasca

SASTOJCI: 
* 350 g punozrnatog pirovog brašna 
* 1 prstohvat soli 
* 15 g maslinovog ili lanenog ulja
* 1 malu žličicu sode bikarbone 
* 150 g badema u listićima
* 3 dcl mineralne vode 
* oraščići po želji 

OPIS POSTUPKA: U većoj posudi s kuhačom pomiješamo sve sastojke (brašno, sol, sodu bikarbonu, bademe, oraščiće) i dodamo ulje. Ponovo pomiješamo i polako dodajemo svježu mineralnu vodu (preporučujem svježe zatvorenu mineralnu vodu jer je kruh tako puno mekši). Vodu dodajte po osjećaju dok ne dobijete srednje gustu masu koju samo ulijete na pekač za kruh.  Pekač možete obložiti s papirom za pečenje. Po vrhu stavite bademe u listićima i pecite 45 minuta na 180 stupnjeva.

VRIJEME PRIPREME: 10 min + 40 min 
RECEPT PRIPREMILA: Lana Matjašič Filipič

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 12582912, emalloc: 10290024
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem